Coaching ja luennot

Kokonaisvaltaista hyvinvointi-, ravinto- ja elämäntapavalmennusta

Coaching hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennuksen avulla autan sinua valitsemaan terveellisiä ja  ja sinulle sopivia ratkaisuja niin ravintoon kuin henkiseen hyvinvointiin liittyen.

Kenelle ja miksi?

Hyvinvointivalmennus sopii sinulle, joka haluat voida hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Sinä olet elämäsi kaikkein tärkein ihminen ja siksi sinun on hyvä pitää huolta itsestäsi. Hyvinvointivalmennus sopii erityisesti erilaisten vaihtuvien elämäntilanteiden tai henkisen kasvun tueksi. Yksilöllisessä valmennuksessa pääset pureutumaan juuri sinun tarinaasi, siihen kuka sinä olet ja miten pääset tästä eteenpäin. Valmentajan avulla saat uutta selkeyttävää näkökulmaa kipukohtiisi ja käytännön neuvoja muutoksen tekemiseen.

Lempeän ja myötätuntoisen keskustelun avulla opit ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen ajatuksiisi ja käytökseesi, mikä auttaa sinua purkamaan uskomuksia, jotka eivät palvele hyvinvointiasi. Valmennuksissani pureudutaan hyvinvoinnin taustalla oleviin syihin ja autan sinua purkamaan niitä erilaisten tekniikoiden ja eheyttävän tunnetyöskentelyn avulla.

Kenelle ei sovi?

Jos tavoitteenasi on seuraavat Bikini Fitness/Body Fitness /Miss Farkkupeppu -kisat, tiukka kalorien laskenta, yksipuolinen kana-riisi-parsakaali-dieetti, peilille pyllistely ja olemattomille muhkuroille mutristelu, tämä valmennus ei sovi sinulle. Jos et myöskään ole valmis ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistasi ja käsittelemään uskomustesi taustalla olevia tunteita, tämä valmennus ei sovi sinulle.

Valmennuksissani ei kiilloteta pintaa, vaan pyritään löytämään ne keinot, joilla sinä voit tuntea olosi hyväksi ja oppia rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Ruoka ei myöskään ole vain kehon polttoainetta vaan siitä on lupa nauttia ja tuntea kiitollisuutta.

Kokonaisvaltaisessa hyvinvointi- ja ravintovalmennuksessa määritellään sinulle sopiva ruokavalio, jota pystyt noudattamaan. Ei ole olemassa vain yhtä ruokavaliota, joka sopii kaikille ja se vaihtelee mm. elämäntilanteen, stressin ja vuodenajan mukaan. Hyvinvointi-valmennuksessa käydään myös läpi ne henkisen puolen asiat, jotka estävät sinua toteuttamasta haluamiasi asioita.

Luennot

Järjestän myös luentoja erilaisiin terveyteen ja hyvivointiin liittyvien aiheiden ympärille, esim.

  • Terveelliset elämäntavat ja ravinto
  • Tunnetyöskentely
  • Elämänhallinta ja stressinhallinta
  • Työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen
  • Raskaus- ja imetysajan ravinto

Luentojen kesto vaihtelee kahdesta neljään tuntia.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Hinnat

Hyvinvointivalmennus

 1 krt 75€/h, 3 krt 211€

Holistinen ravintovalmennus

1 krt 75€/h, 3 krt 211€

Haluatko kuulla lisää hyvinvointia
edistävistä asioista?

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä järjestettävistä kursseista.