Naistenpiirit

Naiseuden voima - tunteita ja voimaantumista yhdessä

Naisten sydänpiiri Vaasassa

Entisaikoina naiset ovat kokoontuneet piireihin, jakamaan sydäntään, purkamaan tunteitaan, palautumaan ja vahvistumaan naisina. Nykyään eläessämme hyvin maskuliinisessa, kiireisessä, suorituskeskeisessä kulttuurissa paikkaa naiseuden vahvistamiselle ei juurikaan ole. Täten koemme helposti kuormitusta, levottomuutta, turhautumista, ahdistusta ja väsymme arjessa. Patoamme kasaantuneita vihan tunteita sisäämme tai puramme niitä ympäristöömme negatiivisella tavalla.  

Naistenpiirit ovat onneksi tulleet takaisin ja niille tuntuukin olevan kovasti kysyntää. Naisten piiri on tässä ajassa mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan naisena. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle ja aktivoida feminiininen, hyvällä tavalla vastaanottava ja antautuva voima. Piirissä voit olla täysin omana itsenäsi sellaisena, kuin siinä hetkessä olet. Irti rooleista, yrityksestä olla jotain muuta, yrityksestä tietää mitä pitää tai tulee sanoa jne. Piirissä opimme samalla todella tärkeää taitoa, kuuntelemista, sillä jokainen puhuu vuorollaan eikä puhujaa kommentoida.

Helposti naisten välinen kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme ja jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme, mietimme etukäteen, mitä sanomme ja miten reagoimme toiseen ennen kuin aidosti kuuntelemme tunnetta toisen sanojen takana. Monesti kaipaamme ainoastaan tulla kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssasisarista ja vahvistaa sisäistä äitiämme. Saamme turvaa olla oma itsemme, kokonaisuudessamme. Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia. 

Kokoonnumme noin kerran kuussa ja käsittelemme naistenpiirissä eri teemoja liittyen esim. tunteisiin ja niiden ilmaisuun/hyväksymiseen, kuunkiertoon, seksuaalisuuteen, naiseuteen jne. Välillä ilmaisemme itseämme myös tanssin ja liikemeditaation avulla. 

Kuka on tervetullut piiriin? Sinä, joka olet halukas avaamaan sydäntäsi ja voimaantumaan!

Seuraavat naistenpiirit ilmoitetaan FB-ryhmässä Naiseuden VOIMA Vaasa. Liity mukaan ryhmään!

Haluatko kuulla lisää hyvinvointia
edistävistä asioista?

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä järjestettävistä kursseista.