Kvanttihypnoosi

Quantum hypnosis - Matka sisäiseen viisauteen

QHHT:sta Kvanttihypnoosiin

Kiinnostuin kvanttihypnoosista Dolores Cannonin hyvin mielenkiintoisten ja mullistavien QHHT- sessioiden kautta. Quantum Healing Hypnosis Technique on Dolores Cannonin luoma hypnoosityyli, jonka hän kehitti 45-vuotisen uransa aikana regressiivisena hypnoterapeuttina työskennellen tuhansien asiakkaiden kanssa eri puolilla maailmaa. Jotkut saattavat ymmärtää paremmin käsitystä ”menneen elämän regressio” ja juuri näin QHHT alkoi tutkimalla menneitä elämiä. Nykypäivänä ihmisten tietoisuuden laajenemisen myötä myös muita tietoisuuden tasoja on käytettävissä. Jotkut kokevat tulevaisuuden elämän, rinnakkaiselämän, elämän muilla planeetoilla tai muissa ulottuvuuksissa. Jotkut käyvät henkipuolella. Jotkut ihmiset löytävät itsensä Akaasisista Aikakirjoista ja toiset taas vierailevat Healing-temppelissä. 

Kvanttihypnoosi auttaa henkilön pääsemään yhteyteen korkeamman itsen kanssa ja vastaanottamaan vastauksia sekä helpottamaan emotionaalisia ja fyysisiä ongelmia. Kun selvisi, että Doloreksen kouluttama Maiju Saariniemi ohjaa Suomessa Kvanttihypnoosikursseja, minun oli pakko päästä oppimaan sama tekniikka itse.

Kvanttihypnoosi aktivoi henkisiä aistejamme ja mielemme luontaista itseparantamistaitoa. Tiedäthän, että Sinulla on jo kaikki vastaukset. Totuus löytyy aina sisältämme. Sisäinen viisaus, intuitio, korkein tietoisuus – mitä nimeä haluammekaan käyttää – avaa tietoisuuttamme ja rakkaudellisesti auttaa meitä näkemään ja ymmärtämään. 

Kvanttihypnoosissa käännämme huomion sisäänpäin ja pyydämme ohjausta sisäiseltä viisaudeltamme. Samalla kun tiedostamme ja tunnemme sisäisen maailman rikkauden ja saamme vastauksia korkeammalta minältämme, olemme koko ajan tietoisia ulkoisesta ympäristöstämme. Induktion jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa juuri sinne, minne hänen kuuluu mennä. Tämä miellyttävä mielen matka johdattelee meidät yhteyteen sisäisen viisautemme kanssa, jolloin me olemme henkisessä ohjauksessa ja saamme vastaukset meitä askarruttaviin kysymyksiin. 

Hypnoosissa tapahtuu se mitä hoidettava eniten tarvitsee, ei välttämättä se mitä hän haluaa.

Erilainen hypnoosihoito

Kvanttihypnoosi poikkeaa perinteisestä hypnoosista, jossa istunto etenee yleensä hypnotisoijan johdolla. Perinteisessä hypnoosi-istunnossa hoidetaan oiretta, kuten addiktio, neuroosi tai univaikeudet ja annetaan asiakkaalle hypnoosin aikana suggestioita, joilla pyritään saavuttamaan toivottu tulos, kuten tupakasta tai kivusta eroon pääseminen. Tällöin oireen syy saattaa jäädä hoitamatta ja tulla myöhemmin tavalla tai toisella uudestaan pintaan. 

Kvanttihypnoosissa hoidetaan ihmistä kokonaisuutena käyttäen hyväksi tietoa, jota rationaalinen mieli ei useinkaan ymmärrä. Varovaisesti onkin arvioitu, että niin hoitaja kuin asiakaskin tiedostavat istunnossa tapahtuvista asioista vain noin 30 %, sillä asiat tapahtuvat kvanttitasolla. Istuntojen aikana asiakkaat voivat tarinoiden lisäksi nähdä symboleja ja/tai värejä ja on ihan normaalia, että asiakas kokee voimakkaitakin tuntemuksia ja energiavirtauksia kehossaan.

Kvanttihypnoosin avulla voidaan purkaa solumuistissa olevia traumoja, virheellisiä uskomuksia, haitallisia toimintamalleja ym. asioita, jotka aiheuttavat ongelmia ja esteitä nykyisessä elämässämme. Hoidon aikana voi kokea vahvoja energiavirtauksia, kehotuntemuksia ja emootioita sekä nähdä ja aistia monenlaista aina väreistä ja äänistä kuviin, hajuihin ja makuihin. 

Kvanttihypnoosin aikana hoidettava kokee sisäisen maailmansa helposti ja saa informaatiota kaikilla henkisillä aisteillaan.

Hinnat

Kvanttihypnoosi (lähihoitona tai etänä Zoomin kautta)

Kesto: 3-3,5h tai Dolores Cannonin suosittelema 5h versio

Hinta: 139€ / 3-3,5h tai 229€ / 5h

Kvanttimatka ryhmille 5 – 30hlöä

2-2,5h / 70€

Regressiohoito / Regression therapy

90 min / 80€

Haluatko kuulla lisää hyvinvointia
edistävistä asioista?

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä järjestettävistä kursseista.