Hinnasto

Kvanttihypnoosi / Quantum hypnosis

Kesto: 3-3,5h tai Dolores Cannonin suosittelema 5h versio

Hinta: 139€ / 229€

Regressiohoito / Regression therapy

Kesto: 90 min

Hinta: 80€

Kvanttimatka ryhmille (5-30hlö)

Kesto: 2-2,5h

HInta: 70€

Vahvista intuitiotasi ja luottamusta omaan sisäiseen viisauteesi kvanttihypnoosin avulla. Kirjoita ylös kysymykset, joihin haluat saada vastauksen ja anna tiedostamattoman mielesi antaa niihin vastaus. 

Kvanttihypnoosista on mahdollista tehdä myös pelkkä regressio-osuus menneeseen, tulevaan tai nykyiseen elämään.

Tarjolla myös Dolores Cannonin suosima pidempi 5h kvanttihypnoosimatka, jossa pystytään vierailemaan useammissa elämissä. Sopii hyvin silloin, kun on erityisen paljon asioita, joihin haluaa vastauksia ja/tai hoitoa tai pitkän matkaa takaa tuleville.

Kvanttihoito (lähi- tai kaukohoitona)

Kesto: 60 min

Hinta: 60 € / kerta, 155 € / 3 kerran hoito

Kvanttimaailman 0-tilassa on mahdollista hoitaa mm. tiedostamattomia, haitallisia malleja, uskomuksia, fyysisiä tai henkisiä vaivoja. Hoidon aikana saattaa tulla kehollisia tuntemuksia, kipua, tunteenpurkauksia ja syvää rentoutumista. 

Intuitiivinen energiahoito (lähihoitona)

Kesto: 75 min 

Hinta: 75€ / kerta, 199 € / 3 kerran hoito 

Intuitiivisessa Energiahoidossa hoidan energiakehoasi kokonaisuutena ja autan puhdistamaan mahdollisia tukoksia energiakentässäsi. Tasapainotan energiatilasi ja hoidan kiputilojasi, joista osa saattaa olla kytköksissä energiakehosi eri kerroksiin. Monesti voidaan tarvita 2-3 puhdistuskertaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Intuitiivinen Energiahoito on voimakas ja rentouttava menetelmä, joka auttaa ihmisen tuntemaan itsensä terveemmäksi, voimaantuneemmaksi ja tasapainoisemmaksi.

Hyvinvointi- ja ravintovalmennus

Kesto: 60 min

Hinta: 75 € / kerta, 211 € / 3 kerran valmennus

Hyvinvointivalmennuksen avulla autan sinua valitsemaan terveellisiä ja sinulle sopivia ratkaisuja niin ravintoon kuin henkiseen hyvinvointiin liittyen. Valmennuksissani ei kiilloteta pintaa, vaan pyritään löytämään ne keinot, joilla sinä voit tuntea olosi hyväksi ja oppia rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Ruoasta on lupa nauttia ja tuntea kiitollisuutta.