Healing-hoidot

Kehon ja mielen hyvinvointia luonnollisin keinoin

Mitä on kvanttihoito?

Quantia Nordic Quantum Healing on voimakas, puhdas ja korkeavärähteinen kvanttifyysinen energiahoito, jonka avulla pääsemme korkeampaan tietoisuuden tilaan, 0-tilaan. Tässä tilassa asiat voivat muuttua vaivattomasti ja nopeasti. 

Kvanttihoito auttaa fyysisessä, psyykkisessä ja emotionaalisessa paranemisessa. Kvanttihoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen, mikä aktivoi kehon omia luontaisia paranemismekanismeja ja kehon kykyä parantaa itse itsensä. Kvanttihoito auttaa palauttamaan kehon ja mielen luonnolliseen, harmoniseen tasapainotilaan.

Hoidon aikana saavutetaan 0-tila, jossa voimme vaikuttaa mm. rajoittaviin uskomuksiin, haitallisiin ajattelu- ja sukumalleihin ja solumuistissa oleviin traumoihin. Asioita, jotka voivat näkyä sekä fyysisinä että henkisinä oireina. Kvanttihoidon avulla olen hoitanut mm. vanhoja haitallisia sukumalleja, traumoja, fyysisiä kipuja kehossa ja henkisiä vaivoja. Hoidon aikana voidaan saada informaatiota siitä mistä vaivat johtuvat, mutta se ei ole hoidon päätarkoitus. Kvanttihoito ei ole kanavointia, eikä perinteistä energiahoitoa. Kysymys on enemmän tietoisuuden muuttumisesta kuin perinteisestä energiahoidosta.

Intuitiivinen Energiahoito

Intuitiivisessa Energiahoidossa hoidan energiakehoasi kokonaisuutena ja autan puhdistamaan mahdollisia tukoksia energiakentässäsi. Tasapainotan energiatilasi ja hoidan kiputilojasi, joista osa saattaa olla kytköksissä energiakehosi eri kerroksiin. Monesti voidaan tarvita 2-3 puhdistuskertaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Intuitiivinen Energiahoito on voimakas ja rentouttava menetelmä, joka auttaa ihmisen tuntemaan itsensä terveemmäksi, voimaantuneemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Oma energiasi on viisas ja kertoo selkeästi mitä osa-alueita pitää saada puhdistettua ja tasapainotettua. Intuitiivisessa energiahoidossa käytän tilanteen mukaan apuna kiviä, kristalleja, laulua ja/tai rumpua.

Hinnat

Kvanttihoito (lähi- tai kaukohoitona)

1 h / 60€
3 krt 155€ 

Myös ryhmäkvanttihoitoja

Intuitiivinen energiahoito (lähihoitona)

75min / 75€
3 krt 199€ 

Haluatko kuulla lisää hyvinvointia
edistävistä asioista?

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä järjestettävistä kursseista.