Aerial Sports

Pariakrobatiaa, Aerial hammock, ilmajooga ja tankotanssitunnit aloittelijoille ja kehittyneille kuntoilijoille

Aerial Sports tunnit

Ohjaan eri tasoisia aikuisten ja lasten/nuorten Aerial Hammock -, Aerial Yoga -, Aerial Stretching -, tankotanssi- ja pariakrobatia workshoppeja tilauksesta. Aloitin 10 vuotta sitten tankotanssiharrastuksen, josta nopeasti tuli myös sivutyö. Kolmisen vuotta sitten mukaan tulivat myös hammock eli kangasliinan avulla tehtävät temput, venytykset sekä pariakrobatia.

Pariakrobatiassa teemme liikkeitä toisen ihmisen kannattamana ja tukemana. Liikkeet kannustavat keskinäiseen luottamukseen, lievittävät mahdollisia pelkoja sekä lisäävätä harrastajan tasapainoa, voimaa ja keskittymistä.

Tankotanssi on fyysinen laji, jossa voima, notkeus ja kehonhallinta lisääntyvät huomaamatta. Kehon painon avulla tehtävät pyörähdys- ja akrobatialiikkeet vahvistavat ja voimaannuttavat kroppaa. Tunneilla koetaankin onnistumisen riemua ja iloa, kun vaikea liike viimein sujuu!

Aerial Hammock Tricks on tempputunti kangasliinalla. Teemme erilaisia akrobatialiikkeitä sekä lihaskuntoa hammockissä. Eri tasoja aloittelijasta keskitasoon.

Aerial Yoga eli ilmajooga on rauhallisempi tunti, jossa keskitytään kehonhuoltoon ja venytteleviin liikkeisiin, joissa tehdään joogasta tuttuja asanoita kangasliinalle muokattuna.

Aerial Stretching –tunnilla venytellään koko keho kangasliinan avulla ja rentoudutaan kuuntelemaan kehoa.

Tunnit sopivat hyvin esim. polttari- ja tykyporukoille sekä lajikokeiluun esim. kaveriporukalle. Ota yhteyttä niin katsotaan millainen kokonaisuus teille sopisi.

Haluatko kuulla lisää hyvinvointia
edistävistä asioista?

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä järjestettävistä kursseista.